Akademik, bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki projeleri Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) 1001 programında kabul edilen Proje Yürütücüleri Doç. Dr. Hasan Gökhan Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Sadık Küçükgünay, Dr. Öğr. Üyesi Şefik Tekle, Doç. Dr. Koray Kılıç ve araştırma ekipleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i ziyaret etti. Ziyaret 18 Ekim 2024 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşti.

TÜBİTAK’ın ülkemizin en önemli akademik ve endüstriyel araştırma, geliştirme çalışmalarını ve yeniliklerini destekleyen bir kurum olduğunu anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğretim elemanlarının projelerinin TÜBİTAK tarafından kabul edilmesinin kendilerini gururlandırdığını dile getirdi. Üniversitemizin tüm bilimsel, akademik, sportif ve kültürel projeleri desteklediğini kaydeden Rektör Karahocagil, Doç. Dr. Hasan Gökhan Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Sadık Küçükgünay, Dr. Öğr. Üyesi Şefik Tekle, Doç. Dr. Koray Kılıç ve araştırma ekibindeki tüm hocalara çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Fatma Kaya
Fotoğraf: Özgür Türkyılmaz