Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN) Başkanı Ali Yalçın, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Bir Sen 2 No’lu şubenin açılışını yapmak için üniversitemize geldi. 9 Ekim 2024 tarihinde Merkez Yerleşkemizde gerçekleşen açılış törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, MEMUR-SEN Başkanı Ali Yalçın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Prof. Dr. Musa Özata, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Ümit Bircan, sendika üyeleri, akademik ve idari personel katıldı.

Açılış öncesi MEMUR-SEN Başkanı Ali Yalçın Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i makamında ziyaret etti. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette her iki kurumun faaliyetleri ve çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Makam ziyaretinin ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şubenin açılışına geçildi. Açılışta Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Ümit Bircan bir konuşma yaparak 2 No’lu şubenin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak Eğitim Bir Sen Kırşehir 2 No’lu Şubeyi açmanın mutluluğu içinde olduklarını belirten Şube Başkanı Bircan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şubenin üniversitemize ve personele hayırlı olmasını diledi.



2 No’lu Başkanı Ümit Bircan’ın ardından MEMUR-SEN Başkanı Ali Yalçın söz alarak sendikanın yürüttüğü faaliyetleri dile getirdi. Her zaman sendika üyelerinin yanında olduklarını anlatan Yalçın, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi çatısı altında 2 No’lu şubeye açmanın sevinci içinde olduklarını sözlerine ekledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şubenin üniversitemize ve personele hayırlı olmasını temenni eden MEMUR-SEN Başkanı Ali Yalçın, şubenin açılmasında emeği olan herkese teşekkür etti.

MEMUR-SEN Başkanı Ali Yalçın’ın ardından bir konuşma da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil yaptı. Karahocagil konuşmasında, hangi sendikaya bağlı olurlarsa olsunlar tüm personelinin birlik ve beraberliğe hizmet edeceğine inandığını belirterek sendikalaşmanın önemli olduğuna vurgu yaptı. “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte üniversitemizi büyütmek ve geliştirmek için çalışacağız.” diyen Rektör Karahocagil, tüm personeli ile birlikte üniversitemizde huzurlu bir yapı ortaya koyacaklarına inandığını sözlerine ekledi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şubenin açılmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür eden Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, şubenin üniversitemize ve personele hayırlı olmasını temenni etti.

 



Haber: Fatma Kaya
Fotoğraf: Özgür Türkyılmaz
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği