Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi düzenlediği etkinlik ve organizasyonlarla şehirle bir araya gelmeye devam ediyor.  Bu kapsamda KAEÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Akpınar Dr. Bektaş Türkkanı İlkokulu ile ortak 23 Nisan Şenliği düzenledi. Öğrencilerin sosyal yönlerini geliştirmek ve okula olan motivasyonlarını artırmak amacıyla gerçekleştirilen "23 Nisan Bahar Şenliği"nde eğlenceli dakikalar yaşandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında gerçekleştirilen programda çocuklar için yapılan çeşitli oyun ve eğitsel etkinliklere yer verildi. Müzik dinletisi, palyaço ve hayvan figürlü dans gösterileri, el - yüz boyama etkinlikleri, geleneksel çocuk oyunlarının oynanması ve yarışmaların düzenlendiği şenlikte yapılan ikramlarla birlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Üniversitemiz sosyal sorumluluk projelerinin bir örneği olan etkinlikte Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Alper Gürkan ve Dr. Bektaş Türkkanı İlkokulu Müdürü Yalçın Sağlam birer konuşma yaparak 23 Nisan haftasının anlam ve önemine vurgu yaptılar. Üniversite öğrencileriyle ilkokul öğrencilerini bir araya getirmeyi amaçlayan program kapsamında son olarak Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri çocuklar için konser verdi. Plaket takdimlerinin ardından oyun, eğitsel etkinlikler ve konserden oluşan program sona erdi.