İlimizin Hayırseverlerinden Osman Yalçınkaya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 7 Şubat 2022 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Özyurt da eşlik etti.

Tıp Fakültesinin çeşitli ihtiyaçlarının karşılanmasında gönüllü olan Kırşehirli Hayırsever Osman Yalçınkaya, ilimizin dışarıya bakan yüzü olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ihtiyaçlarının sağlanmasına destek olmaktan mutlu olduğunu belirtti. Kırşehir’in bir Tıp Fakültesine sahip olmasının Kırşehirliler için çok önemli olduğunu belirten Yalçınkaya, üniversitemiz ve Tıp Fakültemizin her türlü ihtiyaçlarında her zaman destekçisi olduğunu söyledi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın Kırşehir’in ve üniversitemizin gelişmesi adına yaptığı çalışmaları değerli bulduğunu kaydeden Hayırsever Osman Yalçınkaya, Rektör Karakaya ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Göreve geldiği günden bu yana tüm çabalarının ilimiz ve üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi için olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemize Tıp Fakültesi kurulması için çok çalıştıklarını ve şimdi ilk hekimlerini mezun etmeye başlayacaklarını söyledi. Hayırsever Osman Yalçınkaya’nın Tıp Fakültemize yapmış olduğu 12 Araştırma Laboratuvarı, altyapı, iç dizayn ve çevre düzenlemeleri için sağladığı maddi ve manevi katkılardan dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Rektör Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hayırsever Osman Yalçınkaya’ya teşekkür etti.