Üniversitemiz Kalite Yönetim Koordinatörlüğü ve Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından "Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı" isimli seminer düzenlendi. Seminere Üniversitemiz Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, YÖKAK Öğrenci Komisyonu Akademik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ, YÖKAK Öğrenci Komisyonu Üyesi Simge Ayyıldız, YÖKAK Öğrenci Komisyonu Üyesi Muhammed İyisan ve öğrenciler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Kalite Yönetim Sistemi, Eğitimde Kalite Güvence Sistemi ve AYDEP hakkında bilgiler verdi. Daha sonra söz alan  YÖKAK Öğrenci Komisyonu Akademik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ, Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu faaliyetlerine yönelik bir sunum gerçekleştirdi. Sonrasında YÖKAK Öğrenci Komisyonu Üyesi Simge Ayyıldız öğrenci komisyonu ve kalite elçileri hakkındaki sunumunu yaptı. Son olarak ise YÖKAK Öğrenci Komisyonu Üyesi Muhammed İyisan öğrencilerin kalite süreçlerinde nasıl görev aldıklarına, neler yaptıklarına ve öğrenci kalite topluluklarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği 13 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşen, "Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı" webinarı soru ve cevapların ardından sona erdi.