Üniversitemiz Verimlilik ve Teknoloji Fuarında Tanıtılıyor

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve bu gelişmeleri çalışmalarına yansıtan üniversitemiz, ATO Congresium’da düzenlenen Verimlilik ve Teknoloji Fuarına katıldı. 7-9 Aralık 2018 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olan fuarda, ülkemizde ve dünyada verimliliğin arttırılmasına katkı sağlayan teknolojik ürünlerin sergilenmesi, bu çalışmaların geniş kitlelere ulaştırılması ve verimlilik alanında farkındalığın artırılması amaçlandı.

Savunma sanayi başta olmak üzere, sanayi, eğitim, tarım, iletişim, ulaşım ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren üretici veya tedarikçi olarak yerli ve yabancı 250 firma veya temsilcinin katılım sağladığı fuarda üniversitemizin Teknoloji Transfer Ofisine ait çalışmalar (TTO), Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğretim elemanlarının çalışmaları, pilot proje çalışmaları ve Kaman Meslek Yüksekokulunda yapılan teknolojik çalışmalar yer aldı. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinin de üniversitemizin tanıtımına yönelik açtığı stant, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Ulusal ve uluslararası düzeyde birçok markanın yer aldığı Verimlilik ve Teknoloji Fuarında üniversitemiz standını Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan ziyaret etti. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Erkan, üniversitemiz standını böylesine önemli bir fuarda görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Üniversitemiz hakkında genel bilgi alarak yapılan çalışmaları ilgiyle inceleyen Necmettin Erkan, “Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini yakın zamanda çok daha iyi yerlerde görmeyi umut ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.