Öğrencilerimize Yaz Döneminde PETLAS’ta Çalışma ve Kariyer İmkanı

İstikbalimiz olan gençlerle birebir iletişim halinde olan, onların sorunlarını dinleyen ve çözüm üretme konusunda özen gösteren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri ve iş bulma imkanlarının arttırılması konusunda girişimlerde bulunuyor. Bu kapsamda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Türkiye’nin markası PETLAS’ın İnsan Kaynakları Müdürü Mithat Durudoğan arasında yapılan ve Genel Sekreterimiz Mehmet Zeki Küçük’ün de hazır bulunduğu görüşmede öğrencilerimize yaz döneminde, 4 - 6 aylık süreli ya da isteyen öğrencilerimizin sürekli olarak SGK’lı ve uygun koşullarda çalışma imkanı sağlanması konuları ele alındı.

Önümüzdeki günlerde detayları belirlenecek olan ortak bir çalışmayla ilgili mutabakat sağlanarak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile PETLAS arasındaki iş birliğinin daha da artırılması konusu görüşüldü.