Öğrencilerimiz Bursa’da Söyleşiye Katıldı

Üniversitemiz Kişisel ve Kariyer Gelişim Topluluğu öğrencileri Bursa Uludağ Üniversitesi Proje Atölyesi tarafından düzenlenen ve AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin’in konuşmacı olduğu “Türkiye Kadim Medeniyet Küresel Misyon” isimli söyleşiye üniversitemiz adına katılımda bulundu. 25 Nisan 2018 tarihinde Uludağ Üniversitesi Proje Atölyesi Biriminin daveti üzerine gerçekleştirilen, Kişisel ve Kariyer Gelişim Topluluğu etkinliği olan, Öğrenci Değişim ve Sinema Topluluklarının da destek verdiği programda topluluk üyelerimiz öncelikle Erasmus+ programı konusunda bilgilendirildi. Bilgilendirme seminerinin ardından öğrenciler, AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin’in konuşmacı olduğu söyleşiye katıldı. Türkiye üzerine konuşan Ali Şahin, ülkemizin diğer devletler ile olan ilişkilerine değinerek o ülkelerde Türkiye’nin nasıl karşılandığından bahsetti. Türkiye’nin mevcut konumu ve gelecek potansiyeli hakkında öğrencileri bilgilendiren Şahin, konuşmasına tecrübe ve anılarını ekleyerek öğrencilerin sorularını cevapladı.