Ahi Evran Üniversitesi Güreş Takımı Güçlü Kadrosu ile Geliyor

Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Güreş Takımı bu sene güçlü bir kadroyla müsabakalara hazırlanıyor. Üniversiteler arası müsabakalara hazırlanan ve takım halinde şampiyonluğu hedefleyen Üniversitemiz Güreş Takımında Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonluğu elde etmiş sporcular bulunuyor. Üniversitemiz Güreş Takımı hakkında bilgiler veren Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut Erbey, Ahi Evran Üniversitesi Güreş Takımının bu yılki kadrosunun oldukça güçlü olduğunu ifade ederek takımın Antrenörlük Bölümü öğretim üyesi Eski Milli Güreşçi Yrd. Doç. Dr. Eylem Gencer’in koordinatörlüğünde çalıştığını belirtti. Doç. Dr. Mahmut Erbey konuşmasına şöyle devam etti: “Yağlı Güreş kategorisinde özellikle Kırkpınar Güreşlerinde güreşen ve dereceleri olan sporcularımız var. Minder güreşinde de çok güçlü isimlere sahibiz. İnşallah bu yıl takımımız gerek üniversitelerarası ve gerekse diğer şampiyonalarda önemli başarılara imza atacak.” Ahi Evran Üniversitesi Güreş Takımının Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundaki imkânlardan ve ilgiden memnun olduklarını belirten Erbey, yüksekokul çalışmalarını her konuda destekleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür etti.