BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencileri Bisiklet Turu Etkinliği Düzenledi

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Yöneticiliği Bölümü 4. sınıf öğrencileri Rekreasyon dersi kapsamında Bisiklet Turu Etkinliği düzenledi. 3 Kasım 2017 tarihinde Eğitim Fakültesi önünden başlayan ve Güzler Parkında son bulan etkinliğe Yrd. Doç. Dr. Serhat Özdenk ile öğrenciler katıldı.

Etkinlik hakkında bilgiler veren Yrd. Doç. Dr. Özdenk, Rekreasyon dersi kapsamında öğrencilere boş zamanını olumlu değerlendirebilmeyi, etkinlikleri organize edebilmeyi, yönetebilmeyi ve kontrol edebilmeyi öğretmeyi amaçladıklarını ifade etti. Öğrencilerin sorumluluk alabilme, birlikte bir şeyler yapabilme, paylaşma ve dayanışma gibi davranışları öğrencilere kazandırmayı da hedeflediklerini dile getiren Özdenk, bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.