Siyaset Bilimi Yüksek Lisans Öğrencilerimiz Uluslararası Kongreye Katıldılar

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğretim üyesi Doç. Dr. Azize Serap Tunçer ile birlikte Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencileri Suzan Sert ve Muhammet Karaçivi Bursa’da II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ne katıldılar. Bu yılki teması “Medeniyetler Düzeyinde Ekonomik, Siyasal, Sosyal ve Güvenlik Boyutları ve Türkiye’nin Gelecekteki Konumu (Quo Vadis Türkiye)” olan ve 1-2 Kasım 2017 tarihlerinde Uludağ Üniversitesi ile Ekonomik, Siyasal ve Stratejik Araştırmalar Merkezi (TESAM) işbirliğinde gerçekleştirilen kongrede öğrencilerimiz “Türkiye’nin Geleceğinde Kentleşme Politikalarının Sosyo-Ekonomik Rolü” başlıklı bildiriyi sundular.