Üniversitemiz Göç ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Kırşehir Erzurum Şenkaya Ormanlı Köyü Derneği’ne Ziyaret

Üniversitemiz Göç ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Kırşehir Erzurum Şenkaya Ormanlı Köyü Derneği’ne çalışma ziyareti gerçekleştirildi. 31 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşen ziyarete Göç ve yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Güreşci, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oktay Aktürk katıldı.

Erzurum Şenkaya Ormanlı Köyü Derneğine ziyaret amacının Göç ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülmekte olan ‘Erzurum'dan Kırşehir'e Olan Göçlerin Kırşehir'in Sosyal ve Ekonomik Yaşamına Etkisi Üzerine Bir Araştırma’ adlı proje kapsamında veri temini ve paylaşımı sağlamak amacıyla yapıldığı belirtildi.