Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, 20 Aralık 2023 tarihinde MÜSİAD Kırşehir Başkanı Enes Mehmet Polat, Kırşehir PTT Başmüdürü Ahmet Eraslan, Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, Kırşehir Türk Telekom İl Müdürü Mustafa Akkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde üniversitenin yaptığı projeler, çalışmalar, eğitim faaliyetleri ve fiziki gelişim hakkında bilgiler veren Rektör Karahocagil, Üniversite ve şehir bütünleşmesi adına kurum ve kuruluşlarla ortak hareket edeceklerini ve bu minvaldeki iş birliklerinin de üniversite ile şehri daha da ileriye taşıyacağına inandığını söyledi.

Ziyaretten dolayı MÜSİAD Kırşehir Başkanı Enes Mehmet Polat, Kırşehir PTT Başmüdürü Ahmet Eraslan, Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, Kırşehir Türk Telekom İl Müdürü Mustafa Akkan Rektör Karahocagil’e teşekkür ederken, Rektör Karahocagil de misafirperverlikleri ve yakın ilgilerinden dolayı tüm ev sahiplerine teşekkürlerini iletti.