Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i ziyaret etti. 21 Eylül 2023 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemizin projeleri değerlendirildi. Ziyarete Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Prof. Dr. Musa Özata ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter de eşlik etti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ilimizin kalkınmasına ve üniversitemizin gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayan projeler geliştirdiğini söyleyen Milletvekili Necmettin Erkan, kaliteli çalışmaları ve bilim dünyasına sunacağı katkılarla göz dolduran bir üniversite olduğunu belirtti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve ekibinin üniversitemizi yeni çalışma ve projelerle de desteklediğini belirten Vekil Erkan, üniversitemiz yönetiminin kendini sürekli yenileyen ve yenileşmeye destek veren bir üniversite modeli oluşmasına katkı sağladığını dile getirdi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Kırşehir’in gelişmesi için de projeler yürüttüğünü söyleyen Milletvekili Necmettin Erkan, üniversitemiz ile ikili iş birliğini sürdürerek desteklerinin her zaman devam edeceğini kaydetti.

Üniversitemizin geliştirdiği eğitim ve kalite yönetim sistemleri ile diğer eğitim kurumlarına rol model olan bir üniversite olduğunu vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin sadece eğitim alanında değil diğer tüm alanlarda etkin şekilde çalışma ve projelerle destekleneceğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karahocagil, Milletvekili Necmettin Erkan’a teşekkür etti.