Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Ankara’da Sağlık Bakanlığında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 14 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşen ziyaretler kapsamında Sağlık Bakanlığına bağlı genel müdürlükleri ziyaret ederek Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Burak Öztop ve Halk Sağlığı Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Kaygusuz’la bir araya geldi.

Ziyarette, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin sağlık alanında gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir’in İç Anadolu Bölgesinin sağlık alanında parlayan yıldızı olacağını söyledi. Üniversitemizin pilot üniversite projeleri kapsamında sağlık alanında önemli çalışmaları ve projeleri olduğunu dile getiren Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, projelerin hayata geçirildiğini ve projelerden hem ilimizin hem de üniversitemizin verim aldığını kaydetti. “Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak sağlık alanında da projelerimize ağırlık vereceğiz.” diyen Rektör Karahocagil, paydaşlarıyla ikili iş birliklerine de önem verdiklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretlerde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş de eşlik etti.