Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 12 Eylül 2023 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemizin ve ilimizin genel durumu görüşüldü.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin, ilimizin parlayan yüzü ve dışarıya açılan kapısı olduğunu belirten Milletvekili Dr. Metin İlhan, göz dolduran proje ve çalışmalarıyla üniversitemizin ilimizdeki en değerli eğitim kurumu olduğunu kaydetti. Yeni yönetimle birlikte üniversitemizde çok başarılı projelere ve güzel işlere imza atılacağına inandığını kaydeden Vekil İlhan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve ekibine yeni görevinde başarılar diledi.

Üniversitemizin çok önemli projeleri ve çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren bir üniversite olduğunu anlatan Rektör Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin her alanda gelişime ve yeniliğe açık olduğunu belirterek hem ilimiz hem de üniversitemiz için her türlü çalışma ve çabanın içerisinde olduklarını dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Milletvekili Dr. Metin İlhan’a teşekkür etti.