KAEÜ İslami İlimler Fakültesi tarafından ’Din Öğretimi Materyalleri Sergisi’ açıldı. Din eğitimiyle ilgili konuları görsel, işitsel olarak tanıtmak ve öğrencilerin organizasyon, iş birliği ve yaratıcılık becerilerini geliştirmek amacıyla hazırlanan materyallerden oluşan sergi, öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'da Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile sergi stantlarını ziyaret ederek öğrencilerden bilgi aldı. Öğrenciler ise hazırladıkları materyalleri gün içerisinde ziyaretçilere tanıtarak materyallerin konusu, amacı ve içeriği hakkında bilgiler verdi.


Sergide Kavram Ağı, Anlam Çözümleme Tablosu, Akış Çizgesi Kavram Haritası, Dönen Diyagram Kavram Haritası, Dayandırabilir Ağaçlar Kavram Haritası, Örümcek Ağı Kavram Haritası, Kavram Karikatürü, Broşür ve Bulmaca gibi bine yakın döküman sergileniyor. Ayrıca sergide 3D yazıcılarla tasarlanmış, eğitsel oyun temelli, atık malzemelerden dönüştürülmüş yüze yakın somut materyal de yer alıyor. 
Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Mustafa Bayraktar danışmanlığında hazırlanan sergi, 24 Aralık 2021 tarihine kadar İslami İlimler Fakültesi’nde ziyaret edilebilecek.