Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Murat Tad, bir süre önce yakalandığı corona virüs sebebiyle Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bir süredir hastanede tedavi gören 49 yaşındaki Tad, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Dr. Üyesi Dr. Murat Tad’ın vefatı üzerine bir taziye mesajı yayınlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ‘’Tıp Fakültesi Hocamız Dr. Öğretim Üyesi Dr. Murat Tad, Covid-19 nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görmekteydi. Yapılan tüm tedavilere rağmen hocamız Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Üniversitemizin, eğitim camiamızın başı sağ olsun. Kederli ailesine sabırlar diliyorum. Makamı cennet olsun’’

49 yaşında hayata gözlerini yuman acı kaybımız Dr. Öğretim Üyesi Dr. Murat Tad için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir anma töreni düzenlendi. Törene Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İl Müftüsü Mehmet Yaman, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Güneş ve merhumun yakınları katıldı. Tören sonrası merhumun yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulunuldu.