Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi TÖMER Türkçe Seviye Belirleme Sınavı 02 Aralık 2023 tarihinde yapılacaktır.

Sınav yeri       : Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Cacabey Yerleşkesi, TÖMER binası

Sınav Saati     : Okuma – Anlama ve Yazma Sınavı: 10.00 Konuşma Sınavı 13:00

Ücret               : 400 TL (Sınav ücreti 22 Kasım-01 Aralık 2023 tarihlerinde aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırılacaktır.)

Sınav günü     : Kimlik - pasaport ve sınav ücretini yatırdığınıza dair banka dekontu ile geliniz.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tömer Banka Hesap Bilgileri

Banka             : T.C. Halkbank, Kırşehir Şubesi

Hesap Adı      : KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ TÖMER DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

IBAN              : TR61 0001 2009 5020 0044 1000 71 (TL Hesabı)

Açıklama       : İSİM-SOYİSİM, “KAEÜ TÖMER SINAV ÜCRETİ”

Sınavda Uyulması Gereken Kurallar

1-) Bütün öğrenciler kendileri için belirlenen sınav salonunda ve sınav saatinde sınava girecektir. Lütfen, sınav salon ve saatinizi kontrol ediniz.

2-) Bütün öğrenciler yanlarında kurşun kalem, silgi ve kalemtıraş getirmekle yükümlüdür.

4-) Sınav 100 dakika sürecek olup, 40 çoktan seçmeli okuduğunu anlama ve bir yazma sorusundan ibaret olacaktır.

5-) Sınav başladıktan sonra salondan ayrılan öğrenci bir daha sınav salonuna geri alınmayacaktır.

6-) Sınav sırasında cep telefonları kapatılarak gözetmenlerin görebileceği şekilde öğrencinin yanındaki boş masaya konulacaktır.

7-) Bütün öğrenciler yanında kimlik veya pasaport bulunduracaktır.

8-) Salon kapıları sınav saatinden 15 dakika önce kapatılacaktır ve kapılar kapatıldıktan sonra sınava gelen öğrenciler salona kabul edilmeyecektir.

9-) Öğrenciler yanlarında tablet, bilgisayar vb. elektronik eşyalar bulundurmayacaklardır.

10-) Sınavda kopya çektiğinden şüphelenilen öğrenciler sınav salonundan çıkartılarak bu öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

11-) Sınav süresince adayların birbirleriyle konuşmaları; birbirlerinden kalem, silgi vs. şeyler alıp vermeleri; sınav binalarında sigara vb. maddelerin kullanımı; kitap veya sözlük kullanımı; sınav düzenini bozacak davranışlarda bulunmaları yasaktır. Bu tür durumlarda sözü geçen öğrenci sınav gözetmenleri tarafından sınavdan çıkarılarak öğrencinin sınavı geçersiz sayılacaktır.