Ahi Evran üniversitesi 2016-2017 eğitim öğretim yılı kart dağıtım yerleri aşağıdaki listede gösterilmektedir. Üniversitemizi kazanan ve yerleşen öğrencilerimiz listede belirtilmiş olan yerleşke ve fakültelerden öğrenci kimlik kartlarını alabilirler.

NOT: Öğrenci kimlik kartlarını almaya gelen öğrencilerimizin yanlarında TÜRKİYE CUHMURİYETİ KİMLİK fotokopisini getirmeleri gerekmektedir.

Dağıtım Yerleri:

Bağbaşı Yerleşkesi
Tıp Fakültesi Dağıtım Yeri (Öğrenci İşleri)
Fen Edebiyat Fakültesi Dağıtım Yeri (Öğrenci İşlerine Kurulan Stantlardan)
Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Dağıtım Yeri (Fen Edebiyat Fakültesi)
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dağıtım Yeri (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dağıtım Yeri (Yabancı Diller Yüksekokulu)
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dağıtım Yeri (Yabancı Diller Yüksekokulu)
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Dağıtım Yeri (Öğrenci İşlerine Kurulan Stantlardan)

Cacabey Yerleşkesi
Eğitim Fakültesi Dağıtım Yeri (Öğrenci İşlerine Kurulan Stantlardan)
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dağıtım Yeri (Öğrenci İşlerine Kurulan Stantlardan)
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Dağıtım Yeri (Öğrenci İşlerine Kurulan Stantlardan)

Merkeze Bağlı Yerleşkeler
Sağlık Yüksekokulu

İlçeler
Kaman Meslek Yüksekokulu
Mucur Meslek Yüksekokulu
Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu

Kartlı geçiş sistemi ile ilgili detaylı bilgiye kgs.ahievran.edu.tr adresinden ulaşılabilir.