PEDAGOJİK FORMASYON BİRİMİ’NDEN DUYURULUR

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının Güz Yarıyılı (I. Dönem) için, Üniversitemizce düzenlenecek olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’na yedekten kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Listede isimleri bulanan adayların kesin kayıtları; 11 Aralık 2015 tarihleri arasında (Mesai saatleri dâhilinde), Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında (Bağbaşı Yerleşkesi), aşağıda belirtilen belgelerle birlikte adayın kendisi veya kanuni temsilcisinin şahsen başvurusuyla yapılacaktır.

- Ahi Evran Üniversitesi Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi Programı Müracaat Formu (İmzalanmış şekilde)

- Onaylı Not Döküm Belgesi (Transkipt)

- Diploma, Geçici Mezuniyet Belgesi veya Öğrenci Belgesi

- 2 Adet Vesikalık Fotoğraf

- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

- Farklı Üniversite Mezunlarından Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler, Üniversitelerine Ait Yüzlük Not Dönüşüm Belgesini Getirmelidirler.

NOT: KESİN KAYITLARINI YAPTIRAN ADAYLAR, ÖĞRENCİ İŞLERİ TARAFINDAN KENDİLERİNE VERİLEN ÖĞRENCİ NUMARASI İLE, ÖĞRENİM ÜCRETLERİNİN I. TAKSİTİ OLAN 1025 TL’Yİ HALKBANKASINA YATIRARAK DERS KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER.