PEDAGOJİK FORMASYON BİRİMİ’NDEN DUYURULUR

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının Güz Yarıyılı (I. Dönem) için, Üniversitemizce düzenlenecek olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’na 03-04 Aralık 2015 tarihinde kayıt hakkı kazanan ancak kayıt yaptırmayan adayların yerine kesin kayıt hakkı kazananların listesine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Listede isimleri bulanan adayların kesin kayıtları; 07-08 Aralık 2015 tarihleri arasında (Mesai saatleri dâhilinde), Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında (Bağbaşı Yerleşkesi), aşağıda belirtilen belgelerle birlikte adayın kendisi veya kanuni temsilcisinin şahsen başvurusuyla yapılacaktır.

- Ahi Evran Üniversitesi Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi Programı Müracaat Formu (İmzalanmış şekilde)

- Onaylı Not Döküm Belgesi (Transkipt)

- Diploma, Geçici Mezuniyet Belgesi veya Öğrenci Belgesi

- 2 Adet Vesikalık Fotoğraf

- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

- Farklı Üniversite Mezunlarından Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler, Üniversitelerine Ait Yüzlük Not Dönüşüm Belgesini Getirmelidirler.

NOT: KESİN KAYITLARINI YAPTIRAN ADAYLAR, ÖĞRENCİ İŞLERİ TARAFINDAN KENDİLERİNE VERİLEN ÖĞRENCİ NUMARASI İLE, ÖĞRENİM ÜCRETLERİNİN I. TAKSİTİ OLAN 1025 TL’Yİ HALKBANKASINA YATIRARAK DERS KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER.