2015-DGS sonuçlarına göre Üniversitemiz programına Yerleşen Adayların Kesin Kayıtlarına İlişkin Duyuru
2015-DGS sonuçlarına göre Üniversitemiz programına kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri; 14-18 Eylül 2015 tarihlerinde, Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır. Adayların; belirtilen süre içerisinde aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir.
Kesin kayıt için istenen belgeler
1) Üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanının, aslı ibraz edilmek üzere, fotokopisi,
2) Önlisans diplomasının aslı görülmek üzere fotokopisi,
3) 2 adet 4,5x6 cm ebadında vesikalık fotoğraf (fotoğraflar son altı ay içinde ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır).
4) 1993 ve daha öncesi doğumlu erkek öğrenci adayları için, üniversiteye kesin kayıtta askerlik bakımından herhangi bir sakınca olmadığına ilişkin, ilgili askerlik şubesinden alınan yeni tarihli resmi belge.