Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Programı Kesin Kayıt Duyuru
Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Programı kapsamında Üniversitemiz Programlarına (Fizik, Kimya) yerleştirilen adayların kesin kayıt işlemleri; 07-11 Eylül 2015 tarihlerinde, Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır. Adayların; aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen başvurması gerekmektedir.
Kesin kayıt için istenen belgeler:
1- Üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanının, aslı ibraz edilmek üzere, fotokopisi,
2- Önlisans diplomasının aslı,
3- Transkriptin (Not Durum Belgesi) aslı
4- 2 adet 4,5x6 cm ebadında vesikalık fotoğraf (fotoğraflar son altı ay içinde ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır).
5- 1993 ve daha öncesi doğumlu erkek öğrenci adayları için, üniversiteye kesin kayıtta askerlik bakımından herhangi bir sakınca olmadığına ilişkin, ilgili askerlik şubesinden alınan yeni tarihli resmi belge.