T.C.
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İçin Yurt Dışından Öğrenci Kontenjanları Çerçevesinde Üniversitemiz Programlarına Kesin Kayıt Yaptırmaya Hakkazanan Yedek Adayların Listesi

(Listede isimleri bulunan adaylar 07-11 Eylül 2015 tarihlerinde Üniversitemize şahsen başvurmak suretiyle kesin kayıtlarını yaptırabilirler)

Sıra No Adı Soyadı Uyruğu Doğum Tarihi Değerlendirme Sonucu
1 Mahlıyo RAMAZANOVA Türkmenistan 17.4.1996 Eğitim Fakültesi (Faculty of Education) / Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Teacher Training in Computer Sciences and Teaching Technologies) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.
2 Mehemmed AKBEROV Azerbaycan 16.1.1997 Eğitim Fakültesi (Faculty of Education) / Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Teacher Training in Computer Sciences and Teaching Technologies) Programına 2 nci yedek aday olarak yerleşti.
3 Uğur ÖZDAMAR Almanya 13.2.1997 Eğitim Fakültesi (Faculty of Education) / Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (Guidance and Psychology Counseling) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.
4 KEMALEDDİN ELENURLU Azerbaycan 19.9.1995 Eğitim Fakültesi (Faculty of Education) / Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık İÖ (Guidance and Psychology Counseling EP) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.
5 Kamila Zazvadze Azerbaycan 2.3.1997 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu (School of Physical Therapy and Rehabilitation) / Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Physiotherapy and Rehabilitation) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.
6 Ayjahan MURADOVA Türkmenistan 9.5.1995 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Faculty of Economics and Administrative Sciences) / İktisat (Economics) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.
7 Dıdar TUVAKOV Türkmenistan 28.8.1997 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Faculty of Economics and Administrative Sciences) / İktisat (Economics) Programına 2 nci yedek aday olarak yerleşti.
8 Hagani Beşirli Azerbaycan 18.1.1993 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Faculty of Economics and Administrative Sciences) / İktisat İÖ (Economics EP) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.
9 Cavid MİREDDİNOV Azerbaycan 2.3.1998 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Faculty of Economics and Administrative Sciences) / İşletme (Management) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.
10 Nigar NEZİRLİ Azerbaycan 12.10.1993 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Faculty of Economics and Administrative Sciences) / İşletme İÖ (Management EP) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.
11 Bashımov AKMUHAMMET Türkmenistan 16.3.1997 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Faculty of Economics and Administrative Sciences) / Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Political Science and Public Administration) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.
12 Ferid EREBLİ Azerbaycan 30.1.1998 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Faculty of Economics and Administrative Sciences) / Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Political Science and Public Administration) Programına 2 nci yedek aday olarak yerleşti.
13 Maqsud MAQSUDLU Azerbaycan 13.5.1994 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Faculty of Economics and Administrative Sciences) / Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi İÖ (Political Science and Public Administration EP) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.
14 AZİZ BABAKULYYEV Türkmenistan 10.12.1997 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Faculty of Economics and Administrative Sciences) / Uluslararası İlişkiler (International Relations) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.
15 Alakbarzade NASIR Azerbaycan 25.1.1998 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Faculty of Economics and Administrative Sciences) / Uluslararası İlişkiler (International Relations) Programına 2 nci yedek aday olarak yerleşti.
16 Şehla ABIŞOVA Azerbaycan 27.10.1997 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Faculty of Economics and Administrative Sciences) / Uluslararası İlişkiler İÖ (International Relations EP) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.
17 Leyla Dagiyanova Özbekistan 30.10.1995 Sağlık Yüksekokulu (School of Health) / Hemşirelik (Nursing) Programına 1 nci yedek aday olarak yerleşti.