Senatomuzun 04.06.2015 tarih ve 2015-07/02 sayılı kararıyla; 2014-2015 eğitim-öğretim yılının güz döneminde, muaf ders kaydı olan ve bu dönemde aldığı "DC" harf notları, muaf ders notlarının katkısıyla sehven oluşan dönem notuna bağlı olarak “DC+” şeklinde görülmesinden dolayı bu derslerin bütünleme sınavlarına katılmadığı ("F2" notu aldığı) anlaşılan, ancak daha sonra yapılan düzeltme işlemi sonucunda, "DC+" harf notlarının tekrar "DC" ye dönüştüğü anlaşılan öğrencilerimize; mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla; sadece belirtilen durumda olan dersleri için 2014-2015 eğitim-öğretim yılının bahar yarıyılına ait bütünleme sınavlarını takiben ilgili birimlerce programlanarak uygulanmak üzere bir ek bütünleme sınav hakkı verilmesi uygun bulunmuştur.
Belirtilen durumda olan öğrencilerimizin birimlerine başvurmaları gerekmektedir.