2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının Bahar Yarıyılı için, Üniversitemizce düzenlenecek olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’na 02-05 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılan ön kayıtlar sonrasında açık kalan 49 kontenjan için, en son 16 Şubat 2015 mesai bitimine kadar, aşağıda gösterilen alanlarda ki Üniversitemiz ve diğer Açık Öğretim Programına kayıtlı 4 üncü sınıf öğrencileri ile Üniversitemiz ve diğer tüm Yükseköğretim Lisans Mezunlarının başvurmaları durumunda, başvuru sırasına göre, ön kayıt ve kesin kayıt işlemleri yapılacaktır.
Ayrıca, kesin kayıt için ilan edilen adaylardan 09-11 Şubat 2015 tarihleri arasında herhangi bir nedenle kesin kaydını yaptıramamış olan adaylarımızın da en son 16 Şubat 2015 mesai bitimine kadar başvurmaları durumunda, kesin kayıtları yapılabileceklerdir.
Kayıt başvuru yeri: Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Bağbaşı Yerleşkesi),
Kesin kayıt için istenen belgeler: İlk taksit ücretine ait belge; Halk Bankası Kırşehir Şubesi nezdinde bulunan Üniversitemize ait 06000024 numaralı hesaba 1025,00 TL (bin yirmi beş TL) yatırmak suretiyle alınan belge (dekont). Yatırılan ücret hiçbir surette iade edilmeyecektir.
Pedagojik Formasyon Alanlarımız:

1. Matematik