2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılının Bahar Yarıyılı için, Üniversitemizce düzenlenecek olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’na 02-05 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılan ön kayıt başvuruları sonucunda, kesin kayıt yapma hakkı elde edenlerin listesine ulaşmak için tıklayınız.
Listede isimleri bulanan adayların kesin kayıtları; 09-11 Şubat 2015 tarihleri arasında (bu tarihler dahil), Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında (Bağbaşı Yerleşkesi), aşağıda belirtilen belgelerle birlikte adayın kendisi veya kanuni temsilcisinin şahsen başvurusuyla yapılacaktır.
Kesin kayıt için istenen belgeler;
-İlk taksit ücretine ait belge; Halk Bankası Kırşehir Şubesi nezdinde bulunan Üniversitemize ait 06000024 numaralı hesaba 1025,00 TL (bin yirmi beş TL) yatırmak suretiyle alınan belge (dekont). Yatırılan ücret hiçbir surette iade edilmeyecektir.