Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Çiçekdağı ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 18 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen ziyaretlerde Rektör Karahocagil, Çiçekdağı Kaymakamı Burak Dilaver Yampal, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu ve Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serdal Baltacı ile görüştü. Ziyaretlerde Rektör Karahocagil’e Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter de eşlik etti.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen görüşmelerde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemizin akademik ve bilimsel çalışmaları, projeleri kalite süreçleri ve Ar-Ge çalışmalarından bahsetti. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak ilimizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalar ve projeler yürüttüklerini anlatan Rektör Karahocagil, bu kapsamda her türlü iş birliğine de açık olduklarını sözlerine ekledi.

Çiçekdağı Kaymakamı Burak Dilaver Yampal ve Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu’nu ziyaretinin ardından Çiçekdağı Meslek Yüksekokuluna geçen Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, burada akademik ve idari personeli ile bir araya geldi. Personeli ile bir süre sohbet eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, çok çalışarak, emek vererek hep birlikte güçlü bir üniversite olacaklarını vurguladı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Çiçekdağı Kaymakamı Burak Dilaver Yampal, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu ve Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serdal Baltacı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e teşekkür etti.



 

Haber: Fatma Kaya
Fotoğraf: Özgür Türkyılmaz
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği