Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Öğrenci Toplulukları Buluşma Şenliği’’nin 7.si 15 Ekim 2024 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Amfi Tiyatro Alanında başladı.  Yoğun katılımın gösterildiği şenliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Özata, Prof. Dr. Ali Güneş, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Erkan Kuloğlu, Toplumsal Katkı Koordinatörü Doç. Dr. Muhammed Maruf, Kırşehir İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hikmet Kılıç, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

7. Öğrenci Toplulukları Buluşma Şenliği açılış konuşmaları ile başladı. Açılışta SKS Daire Başkanı Erkan Kuloğlu, Toplumsal Katkı Koordinatörü Doç. Dr. Muhammed Maruf ve Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin söz alarak açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Daha sonra Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemiz öğrenci topluluklarının sosyal faaliyetlerinin öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağına inandığını belirterek “Bu tarz etkinliklere Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak her zaman destek vereceğiz.” dedi. İki gün sürecek olan Öğrenci Toplulukları Buluşma Şenliğine öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Öğrencilerin eğlenceli dakikalar geçirdiği programın ilk gününde öğrenci topluluklarının stantları ve paydaş kurumlar ile STK stantları ziyaret edildi. Stant ziyaretlerinin ardından program Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları Gösterisi, Doğukan Duran ve Ekibinin Türk Halk Müziği Konseri, Ali Türk ve Ekibinin konseri ile devam etti. 7. Öğrenci Toplulukları Buluşma Şenliği ikinci gününde ise yine çeşitli etkinliklerin ardından şenlik sona erecek.



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Haber: Rıza Yıkıcı
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Fotoğraf: Özgür Türkyılmaz
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği