Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i ziyaret etti. 14 Ekim 2024 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemizin akademik ve bilimsel projeleri ile Ar-Ge ve kalite çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Rektör Karahocagil’e,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ve Prof. Dr. Musa Özata ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter de eşlik etti. 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin çalışmaları ve projelerini yakından takip ettiğini dile getiren Milletvekili Necmettin Erkan, üniversitemizin bölgesinde önemli bir konumda olduğunu söyledi. Üniversitemizin, ilimizin kalkınması ve gelişmesi için çok önemli projeleri hayata geçirdiğini de anlatan Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesini her zaman destekleyerek üniversitemizin çalışmalarına katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.  

İlimizin ve üniversitemizin gelişimi için ellerinden gelen çabayı göstererek durmadan çalıştıklarını kaydeden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan’a teşekkür etti.

Haber: Fatma Kaya
Fotoğraf: Özgür Türkyılmaz
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği