Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Oğuz Şükrü Ener ile Kırşehir Adalet Komisyonu Başkanlığı ve Ağır Ceza Reisliği görevine atanan Yusuf Peker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 6 Eylül 2024 tarihinde başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretlerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin ilimize kattığı değerler ve Kırşehir’in kalkınmasına katkı sağlayan projeleri hakkında bilgiler veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemizin bölgesinde hayata geçirdiği projelerle önemli bir konumda olduğunu vurguladı. İlimizin ve üniversitemizin gelişimi için her kurum ve kuruluşla iş birliği içinde olmaya özen gösterdiklerini belirten Rektör Karahocagil, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Oğuz Şükrü Ener ile Kırşehir Adalet Komisyonu Başkanlığı ve Ağır Ceza Reisliği görevine atanan Yusuf Peker’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

Kırşehir’in ve üniversitemizin gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmada iş birliği içinde olacaklarını belirten Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener ile Kırşehir Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Yusuf Peker, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e teşekkür etti.