Kurum ve kuruluşlarla sürekli bir araya gelerek paydaş ilişkilerini güçlü tutmaya özen gösteren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, bu kapsamda Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında Rektör Karahocagil, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile karşılıklı istişarelerde bulundu. 3 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşen ziyaretlerde Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter de eşlik etti.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin projeleri, akademik ve bilimsel çalışmaları hakkında bilgiler veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemizin bölgesinin ve ülkemizin ihtiyaçlarına cevap verecek projeler üreten bir üniversite olduğunu söyledi. Üniversitemizin aynı zamanda milli ve evrensel değerlere sahip çıkan bir kurum olduğunu kaydeden Rektör Karahocagil, şehrimizin en önemli değerlerinden biri olan Ahi Evran-ı Veli’nin anıldığı Ahilik Haftası Etkinlikleri ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde yapılacak “Geçmişten Günümüze Esnaf ve Sanatkârlık” konulu VII. Uluslararası Ahilik Sempozyumuna Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ı davet etti.