Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i ziyaret etti. 26 Ağustos 2024 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette her iki üniversitenin projeleri değerlendirildi.

Türkiye Yükseköğretiminde artık üniversitelerin bölgesine ve iline değer katacak projeler üreten eğitim kurumları olduğuna vurgu yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemizin Ar-Ge projeleri ve akademik çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Üniversitelerin karşılıklı ikili iş birlikleri çerçevesinde ilişkilerini güçlendirmesi gerektiğini ifade eden Rektör Karahocagil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’na teşekkür etti.