Üniversitemiz Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu öğrencilerinin organizasyonu ile 01 Temmuz 2024 tarihinde başlayan, "Ahilik Temelli E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Eğitimi" 117 firma ve 283 üniversite öğrencisinin katılımı ile devam ediyor. Üniversitemizin toplumsal katkı amacıyla ve Ahiliğin, gelişen ticaret ortamında daha çok yer bulabilmesi için öğrencilerimiz moderatorlüğünde yapılan organizasyonda; Türkiye İhracatçılar Meclisi Hepsiburada, Trendyol, BusinessUp!, İkas, Dopinger vb. firmalar tarafından eğitimler veriliyor.

Eğitimler; 07 Ekim 2024 tarihinde Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak olan "Ahiliğin İzinde E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Zirvesi" ile sonuçlanacak.