Basın mensupları ve sivil toplum kuruluşları (STK) ile sürekli bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, bu kapsamda Memleket Gazetesi Sahibi Murat Sürmeli ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırşehir Temsilcisi Abdullah İnce’yi ayrı ayrı ziyaret etti. 11 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşen ziyaretlerde üniversitemizin projeleri ve çalışmaları değerlendirildi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin projeleri, çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemizin sadece akademik çalışmaları ile değil öğrencilere sunduğu imkanlar ve kültürel faaliyetleri ile de adından söz ettiren bir üniversite olduğunu vurguladı. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin geleceğe dair plan ve çalışmalarına da ziyarette yer veren Rektör Karahocagil, basın mensupları ve STK’lar ile iş birliği içinde olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ayrı ayrı dile getiren Memleket Gazetesi Sahibi Murat Sürmeli ile TÜGVA Başkanı İbrahim İnce, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e teşekkür ettiler.