İç ve dış paydaşları ile sürekli bir araya gelerek üniversitemizin gelişimine her anlamda katkı sağlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir’in nabzını tutan basın mensuplarıyla görüştü. 11 Temmuz 2024 tarihinde Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu ve cemiyet üyeleri ile bir araya gelen Rektör Karahocagil, üniversitemizin projelerini ve ilimize katacağı değerleri anlattı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin tüm çalışmaları, projeleri ve etkinliklerinde basın mensuplarının kendilerini yalnız bırakmadıklarından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, yerel basının ilimiz için çok önemli ve değerli olduğunu kaydetti. Üniversitemizin çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler veren Rektör Karahocagil, üniversitemizin şehirle bütün içinde olması için sürekli çalıştıklarını da dile getirdi.    

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin Kırşehir’in önemli bir parçası olduğunu ve ilimizden ayrı düşünülmeyeceğini söyleyen Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e teşekkür etti.