Uluslararasılaşma çalışmalarını aktif bir şekilde yürüten Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, bu kapsamda kurumlarla ikili ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil üniversitemizin eğitim, gençlik ve spor alanlarında ulusal ve uluslararası düzeyde rol alması adına Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı ile bir araya geldi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin eğitimde kalite anlayışıyla ulusal ve uluslararası düzeyde faaliyet gösteren bir üniversite olduğunu dile getiren Rektör Karahocagil, bu anlayışın daha ileri bir seviyeye ulaşması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade etti. Üniversitemizde eğitim öğretim gören öğrencilerimizin kişisel, sosyal ve mesleki becerilerini geliştirilmesi adına kurum ve kuruluşlarla ikili iş birliği içinde olduklarını söyleyen Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Türkiye Ulusal Ajansı ile de ikili ilişkilerini güçlü tutmak istediklerini sözlerine ekledi.

Türkiye Ulusal Ajansı olarak uluslararası işbirliği ile yürütülen eğitim, gençlik ve spor projeleri ile ülkemizin beşeri sermayesinin geliştirilmesine yönelik katkısını en üst düzeye taşımayı amaçladıklarını belirten Başkan İlker Astarcı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile de ortak çalışma içinde olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e teşekkür etti.