Üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde paydaşları ile sürekli bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, bu kapsamda PETLAS Genel Müdürü Hakan Yalnız ve Kırşehir Şeker Fabrikası Genel Müdürü Yavuz Erence’yi ziyaret etti. 1 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşen ziyaretlerde Rektör Karahocagil’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş de eşlik etti.

Üniversitemizin paydaş ilişkilerinin geliştirilmesi adına bu ziyaretlerin sık sık tekrarlanacağını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemizin Ar-Ge projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kırşehir’in gelişimi ve ilimizin de teknoloji gelişim bölgesi olması için ortak bir çalışma ve planlama yapılması gerektiğini anlatan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemiz tarafından organize edilen CACABEY Uzay ve Bilim Şenliğine verdikleri desteklerden dolayı PETLAS Genel Müdürü Hakan Yalnız ve Kırşehir Şeker Fabrikası Genel Müdürü Yavuz Erence’ye teşekkür etti.

Kırşehir’in gelişimi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirten PETLAS Genel Müdürü Hakan Yalnız ve Kırşehir Şeker Fabrikası Genel Müdürü Yavuz Erence, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve beraberindekilere teşekkür ettiler.