Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni 24 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Üniversitemiz Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanında gerçekleştirile törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Güneş, Prof. Dr. Hüseyin Şimşek ile Prof. Dr. Musa Özata, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter, dekanlar, müdürler, akademik, idari ve sürekli işçi personeli katıldı.

Bayramlaşa töreninde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, bayramların öneminden bahsederek personelinin bayramını kutladı. Bayramların birlik ve beraberlik adına özel günler olduğunu anlatan Rektör Karahocagil, bayramlaşma törenlerinin her zaman devam edeceğini ve personeli ile sürekli bir araya geleceğini dile getirdi. Konuşmasının ardından personeli ile tek tek bayramlaşan Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ailesi olarak nice güzel bayramlarda tekrar bir araya gelmeyi temenni etti.