Öğrencilerinin akademik gelişimine önem veren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezunlarını uğurlamaya hazırlanıyor. Üniversitemizde eğitim-öğretim hayatlarını tamamlayan binlerce öğrencimiz, 29 Haziran 2024 tarihinde keplerini gökyüzüne atarak mezuniyetlerini kutlayacaklar. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi stadyumunda öğrencilerimizin ailelerinin de katılacağı mezuniyet töreni görkemli bir şekilde kutlanacak. İlk olarak kortej yürüyüşü ile başlayacak olan mezuniyet programımız; halk oyunları gösterileri, üniversiteyi dereceyle bitiren öğrencilere belgelerinin verilmesi, Ahilik Yemininin edilmesi, bayrak-flama devir teslimi, keplerin havaya atılmasıyla ve konserle devam edecek. 29 Haziran 2024 tarihinde saat 17.00’da başlayacak olan mezuniyet törenine öğrencilerimizin aileleri ve Kırşehirli vatandaşlarımız da davetlidir.

Fakültelerimiz Birim Bazlı Mezuniyetlerini Kutlamaya Devam Ediyor

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde genel mezuniyet programının yanı sıra fakültelerin birim bazlı hazırladıkları mezuniyetler de kutlanıyor. Geçtiğimiz hafta Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümleri ile Çiçekdağı Meslek Yüksekokulunun hazırladığı mezuniyet programları coşkulu bir şekilde kutlandı. Yine birim bazlı olarak mezuniyet kutlaması yapacak fakültelerimiz arasında;

7 Haziran 2024 tarihinde Mucur Meslek Yüksekokulu,

7 Haziran 2024 Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu,

13 Haziran 2024 tarihinde Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi,

28 Haziran 2024 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,

28 Haziran 2024 tarihinde Tıp Fakültesi,

29 Haziran 2024 tarihinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu,

29 Haziran 2024 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü,

29 Haziran 2024 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi,

29 Haziran 2024 tarihinde Mühendislik - Mimarlık Fakültesi,

29 Haziran 2024 tarihinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu yer alıyor.

Mezuniyet programlarımız ailelerin de katılımı ile görkemli bir şekilde kutlanmaya devam edecek.