Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)’nda kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı. “GSB’de Ramazan” etkinlikleri kapsamında öğrencilerin ramazan ezgilerini seslendirdiği programda Rektör Karahocagil, yemek öncesi ve sonrasında öğrencilerle tek tek sohbet etti. İftar programı Ramazan ayına yakışır biçimde birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirildi.

Programda Prof. Dr. Karahocagil, iftar öncesi öğrencilere iftariyeliklerini görevlilerle birlikte dağıtırken iftar sonrasında ise elma şekeri ikramında bulundu. Daha sonra “Has Oda” da gençlerle yemek sonrası sohbet edildi. Yurt imkânları hakkında yetkililerden bilgi alan Rektör Karahocagil, öğrencilerin barınma ve eğitim konularındaki talep, memnuniyet ve beklentilerini dinledi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı programlarda üniversitemizin öğrenci odaklı bakış açısı benimsediğini ifade eden Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, iftar ve sahur sofralarında öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Son olarak Ramazan ayının huzur ve bereket içinde geçmesi temennisinde bulunuldu.