Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan’ın bölge ile ilgili bilgiler verdiği ziyarette Rektör Karahocagil, iş birliklerini geliştirmek istediklerini ve sanayicilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Görüşmenin ardından fabrika ziyaretleri yapıldı ve sektörlerle ilgili fikir alışverişinde bulunularak üniversite-sanayi iş birliği kapsamında gerçekleştirilecek olan çalışmalar üzerinde duruldu. Karahocagil, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin ve OSB’nin Kırşehir’in gelişimi ve kalkınması açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Ar-Ge konusunda her zaman desteğe hazır olduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversite ve sanayinin birlikte projeler üretmesini, yeni sinerjilerin ortaya çıkarılması noktasında önemli bulduğunu kaydetti.