Karayolları 6. Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında üniversite genelinde karayolları ile ilgili sürdürülen tüm çalışmalar ve yapılacak yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Karahocagil, karayollarının desteklerini her zaman gördüklerini belirterek “Üniversite içerisinde ve çevresinde yapılacak çalışmalarda her zaman desteklerini gösterdiler. Bu vesileyle Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürü Sn. Ahmet Bülent Büyük’e Üniversitemize gösterdiği yakın ilgi ve destekleri için tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret yapılacak çalışmaların istişare edilmesiyle sona erdi.