2024 yılının ilk Kırşehir İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Gönüldağı Salonu'nda Vali Mete Buhara başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya yerel idari amirler katılırken Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, üniversitemizde yaşanan gelişmeleri ve değişimleri il protokolü ile paylaştı.

Toplantıda büyüyerek gelişen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin fiziki gelişmeleri, genel durumu ve projeleri hakkında bir sunum yapan Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Üniversitemizin eğitimi, kalitesi, gelişmişliği ve Ahilik anlayışı ile adından söz ettiren bir üniversite olması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini anlattı. Karahocagil, KAEÜ’nün şehirle birlikte büyüme anlayışı içeresinde hareket ettiğini ve Kırşehir’in gelişmesine katkı sağlayacak “Kırşehir Proje Merkezi” çalışmalarına öncülük ettiğini dile getirdi. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında son olarak yatırımcı kuruluşlar projelerle ilgili bilgi verdi.