Üniversitemiz bünyesinde geliştirilen ödüllü yazılım Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (BKYS), Üniversiteler ve Kamu Kurumlarından sonra ilk kez alanında öncü özel sektör kuruluşu olan Petlas’a tanıtıldı. Petlas A.Ş Genel Müdürlüğünde yapılan tanıtım toplantısına Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Rektör Danışmanı ve Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğr. Gör. Mahmut Sarı ile Yazılım Mühendisi Reşit Mamur, Petlas AR-GE Müdürü Erdin Onat, Kaliteli Güvence Müdürü Faruk Aslan, Kalite Yönetim Sistemleri Şefi Semra Koç, Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanları Enes Taha Öztürk ve Hatice Turna ile Yazılım Geliştirme Mühendisleri Umut Kemal Aydın, Mehmet Ali Şahin ve Hüseyin Öcalan katıldı. Daha sonra Rektör Yardımcısı Şimşek tarafından BKYS’nin tanıtımı yapılırken işbirliklerinden dolayı Petlas yöneticilerine Teşekkür Belgesi takdim edildi.