Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, aralarında Türkiye Kamusen, Ahiler Kalkınma Ajansı, KOSGEB ve İHH’nın bulunduğu STK ve kurumları ziyaret ederek temsilcileriyle bir araya geldi.


Yeni Nesil Üniversite Anlayışında Paydaşlarla İş Birlikleri Başarıyı Getirir

Kırşehir’in bölgesel ve ulusal anlamda kalkınmasına önem veren, bu anlamda STK ve kurum ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Rektör Karahocagil, şehre ve üniversiteye hizmet etme adına kardeşlik ruhuyla hareket ettiklerini bildirdi. Üniversitenin bilgi birikimi ve tecrübe açısından şehrin lokomotifi olduğunu aktaran Karahocagil, bilginin toplum nezdinde yararlı hizmetlere dönüştürülmesi için iş birliklerinin geliştirilmesi gerektiğini belirtti. Yeni nesil üniversite anlayışında paydaşlarla iş birliklerinin başarıyı getireceğini ifade eden Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, “Şehir de öğrenci de bizler için çok kıymetli, bu kıymetlere sahip çıkmalıyız. Toplumun yol gösteren kurumları bu temasları daha da artırmalı, projeler üretmeli” dedi.

Ziyaretlerde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Türkiye Kamusen Kırşehir İl Temsilcisi Yusuf Aydın ve yönetimi, Ahiler Kalkınma Ajansı İl Temsilcisi Ali Gencer ve yönetimi, KOSGEB İl Temsilcisi Muzaffer Demirci ve yönetimi, İHH İl Temsilcisi Hikmet Kılıç ve yönetimini ziyaret etti.