AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, kampüsün son durumu hakkında bilgiler veren Rektör Karahocagil, eğitim-öğretim faaliyetlerinin sorunsuz şekilde ilerlediğini, üniversitenin fiziki ve akademik olarak hızlı bir şekilde büyüdüğünü vurguladı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Üniversitenin sadece akademik bilgi üreten bir kurum olmadığını, içinde bulunduğu şehre, şehrin diğer tüm dinamikleriyle birlikte katkı sunmaya gayret ettiğini söyleyerek “İşbirliği içinde yapılan her çalışmayı önemli buluyoruz. Bugün, Üniversitemizin hızlı şekilde büyüyor olması, şehirle kurduğumuz iyi ilişkilerin bir yansımasıdır” dedi. Karahocagil, konuşmasında sosyal ve kültürel etkinlikler, akademik başarılar ve planlanan çalışmalara dair bilgiler de aktardı. AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal’da, Üniversitenin şehrin önemli bir değeri olduğunu, gerek sosyal hayata, gerek akademik camiaya, gerekse yerel gelişmelere sunduğu katkıların somut şekilde hissedildiğini vurguladı.