Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir Petlas İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Müdürü Emrah Cihan, Petlas Kalite Güvence Müdürü Faruk Aslan ve Petlas Genel Müdürü Hakan Yılmaz ile Kırşehir Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Müge Şebnem Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş ve Genel Sekreter Dr. Ögr. Üyesi Hüseyin İlter’de katıldı.

Kırşehir'i ve üniversiteyi daha iyi yerlere getirmek için çalıştıklarını, bunun bilinci ve sorumluluğu ile çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, bu prensip doğrultusunda Kırşehir’de yer alan tüm resmi kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile diyalog ve işbirliği içinde olacaklarını ifade etti.

Rektör Karahocagil misafirperverliklerinden dolayı memnuniyeti dile getirirken, Kırşehir Petlas İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Müdürü Emrah Cihan, Petlas Kalite Güvence Müdürü Faruk Aslan ve Petlas Genel Müdürü Hakan Yılmaz, Kırşehir Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Müge Şebnem Şahin de Rektör Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.