Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Kırşehir Ticaret Borsası, Kırşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı ve Ziraat Odası Başkanlığı ile ilimizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde Üniversitemizde kurulacak olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi binasıyla ilgili bir proje sunumu gerçekleştirildi. 27 Aralık 2023 tarihinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında yapılan sunuma Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve ekibi de katıldı. Sunumda Üniversitemize yapılacak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bina projesi hakkında katılımcıların görüşleri alındı. Kurulacak bir dernek vasıtasıyla yapılacak Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi binası daha sonra Üniversitemize devredilecek.